Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkopippuri 1.6g4.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Pekoni rasvainen 35g131kcal4.2g0g12.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 100g138kcal18.7g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g619kcal50.4g10.2g41.4g2.2g
Valittu annoskoko230g309kcal25.2g5.1g20.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna115g155kcal12.6g2.6g10.4g0.6g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849