Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)28g67kcal4.9g0g5.6g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)27g16kcal0.4g2.4g0.6g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g27g11kcal0.5g1.8g0.2g0.4g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Banderos chunky salsa, annos 300g3.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 3.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 70g32kcal2.1g3.4g1.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 7g27kcal2g0g2.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.5g13kcal1g0g1.1g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g28g99kcal3.7g19.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g623kcal30.8g62.8g28.2g2.2g
Valittu annoskoko230g312kcal15.4g31.4g14.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna115g156kcal7.7g15.7g7.1g0.6g
Arvot/100g100g136kcal6.7g13.7g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255