Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g44g50kcal9.3g0g1.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g28g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Keräkaali, 100g91g22kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g232kcal23g13.2g7.8g6.4g
Valittu annoskoko230g116kcal11.5g6.6g3.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna115g58kcal5.8g3.3g2g1.6g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856