Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)63g219kcal8.4g41g1.8g2g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 56g24kcal1.9g2.7g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl22g29kcal2.8g0.1g1.8g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)11g41kcal2.6g0g3.4g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Ketsuppi, Pirkka2.1g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g962kcal58.8g90.8g39.2g4.8g
Valittu annoskoko230g481kcal29.4g45.4g19.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna115g241kcal14.7g22.7g9.8g1.2g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158