Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g51kcal5.8g0g3.1g0g
Kaali, valkokaali105g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g159kcal14.8g8.2g7.2g4.6g
Valittu annoskoko230g80kcal7.4g4.1g3.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna115g40kcal3.7g2.1g1.8g1.2g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387271