Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 44g49kcal9.2g0g1.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 61g26kcal6g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g209kcal32.8g11.2g3.4g3.8g
Valittu annoskoko230g105kcal16.4g5.6g1.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna115g52kcal8.2g2.8g0.9g1g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361