Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti112g124kcal24.7g0.1g3.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Punaviini 19g13kcal0.1g0g0g0g
Rusina 2.2g6.6kcal0.1g1.4g0g0.2g
Oliivi kivetön musta rainbow25g45kcal0.1g1.4g4.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys3.7g14kcal0g3.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g487kcal51g15.6g22.6g1.4g
Valittu annoskoko230g243kcal25.5g7.8g11.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna115g122kcal12.8g3.9g5.7g0.4g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355