BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g72g72kcal2.2g10g2.6g0.6g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha77g127kcal14.5g0g7.7g0g
Rypsiöljy 13g113kcal0g0g12.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g706kcal36.2g24.8g51.6g1.6g
Valittu annoskoko231g353kcal18.1g12.4g25.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna115g177kcal9.1g6.2g12.9g0.4g
Arvot/100g100g153kcal7.9g5.4g11.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537