Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 113g81kcal2g16.2g0.2g1.2g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g68g74kcal16.2g0.1g0.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml28g42kcal0.6g0.7g4.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g23g19kcal0.3g1g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g431kcal38.2g36g13.4g2.6g
Valittu annoskoko231g215kcal19.1g18g6.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna115g108kcal9.6g9g3.4g0.7g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046