Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herkkusieni 20g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 84g100kcal12.2g0g5.8g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g18g58kcal2.7g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g403kcal32.6g13.2g24.2g3.4g
Valittu annoskoko231g201kcal16.3g6.6g12.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna115g101kcal8.2g3.3g6.1g0.9g
Arvot/100g100g87kcal7.1g2.9g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938