Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore56g5.6kcal0.3g1g0.1g0.4g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Paprika keltainen 48g14kcal0.4g2.4g0.1g1g
Fetajuusto Apetina 8 %28g42kcal4.5g0g2.2g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g28g75kcal7.9g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g305kcal27g11.6g14.8g4.8g
Valittu annoskoko231g153kcal13.5g5.8g7.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna115g76kcal6.8g2.9g3.7g1.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720