Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g45g77kcal9g0g4.5g0g
Voi 6g43kcal0.1g0g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 56g24kcal1.9g2.7g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima20g77kcal5.7g0g5.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras23g79kcal2.9g15.8g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g740kcal40.8g47.2g42.6g2g
Valittu annoskoko231g370kcal20.4g23.6g21.3g1g
Annoskoko puolitettuna115g185kcal10.2g11.8g10.7g0.5g
Arvot/100g100g161kcal8.8g10.2g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594