Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g416g1664kcal30.4g257.9g58.2g5g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Sokeri 354g1435kcal0g353.2g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa666g666kcal73.2g20g33.3g0g
Karpalo 333g108kcal1.5g11.5g2.3g11g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio333g466kcal9.3g21.6g39.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g17g67kcal0g16.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g9332kcal274.6g1362.6g305g32g
Valittu annoskoko2300g4666kcal137.3g681.3g152.5g16g
Annoskoko puolitettuna1150g2333kcal68.7g340.7g76.3g8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239