Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri125g507kcal0g124.8g0g0g
Sokeri 125g507kcal0g124.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g2055kcal0.8g501.4g0g0g
Valittu annoskoko2300g1027kcal0.4g250.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna1150g514kcal0.2g125.4g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464