Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell625g688kcal143.7g0g13.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g500g1800kcal72g294.5g35g47g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g575g995kcal66.7g132.8g9.2g75.9g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)350g613kcal7g12.2g59.5g15.4g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g250g300kcal10g52.5g5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g8790kcal598.8g984g243.6g291.6g
Valittu annoskoko2300g4395kcal299.4g492g121.8g145.8g
Annoskoko puolitettuna1150g2197kcal149.7g246g60.9g72.9g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023