Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Bataatti, kuorittu 200g162kcal3.1g33.7g0.1g6g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)417g146kcal6.7g28.8g0.4g5.8g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g18g46kcal1.1g1.6g3.9g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g267g921kcal66.7g160.1g5.9g26.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g3797kcal166.4g535.8g115.6g94.8g
Valittu annoskoko2300g1899kcal83.2g267.9g57.8g47.4g
Annoskoko puolitettuna1150g949kcal41.6g134g28.9g23.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959