Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g375g75kcal6.7g8.2g1.1g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g375g113kcal17.2g7.5g1.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g17g62kcal0.2g14g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g250g163kcal32.5g5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g889kcal116.2g74.6g10.2g1g
Valittu annoskoko2300g444kcal58.1g37.3g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna1150g222kcal29.1g18.7g2.6g0.3g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139