Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 2009g3584kcal324.4g142.8g160.1g142g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 23g25kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g904kcal0g0g100.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g9118kcal657g309.2g521.8g290.6g
Valittu annoskoko2300g4559kcal328.5g154.6g260.9g145.3g
Annoskoko puolitettuna1150g2280kcal164.3g77.3g130.5g72.7g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089