Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g667g2467kcal30g206.7g166.7g24.7g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g250g483kcal47.5g0.3g32.5g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu300g378kcal33g0.9g27g0g
Maito, Kevyt333g153kcal10.7g16g5g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g567kcal3.3g5g58.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa167g500kcal38.3g0g38.3g0g
Tilli, tuore 33g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g9570kcal416.8g466.4g663.2g53.6g
Valittu annoskoko2300g4785kcal208.4g233.2g331.6g26.8g
Annoskoko puolitettuna1150g2393kcal104.2g116.6g165.8g13.4g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415