Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri125g508kcal0g124.9g0g0g
Sokeri 125g507kcal0g124.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4601g2055kcal1g501.8g0g0.2g
Valittu annoskoko2301g1028kcal0.5g250.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna1150g514kcal0.3g125.5g0g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464