Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Bataatti, kuorittu 120g97kcal1.9g20.2g0.1g3.6g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu12g10kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g1553kcal50.6g246.6g35g36.2g
Valittu annoskoko2304g777kcal25.3g123.3g17.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna1152g388kcal12.7g61.7g8.8g9.1g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097