Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 400g130kcal1.8g13.8g2.8g13.2g
Sokeri 272g1105kcal0g271.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g102kcal0g24.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g2674kcal3.6g621g5.6g27.2g
Valittu annoskoko2304g1337kcal1.8g310.5g2.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna1152g669kcal0.9g155.3g1.4g6.8g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771