Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 897g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.8g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%120g299kcal16.7g13.1g6.7g58.6g
Kuivahiiva, annos 11g33g118kcal14.8g13.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 971g3332kcal99g679.8g11.7g34g
Oivariini, 60 (100g)90g493kcal0.9g0.9g53.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g90g789kcal0g0g89.6g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)60g71kcal0.5g2.6g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g10496kcal263.8g1490.6g343.2g185.2g
Valittu annoskoko2304g5248kcal131.9g745.3g171.6g92.6g
Annoskoko puolitettuna1152g2624kcal66g372.7g85.8g46.3g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.3g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531