Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 652g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 188g568kcal0.2g139.6g0g0g
Hiiva 36g27kcal4.8g0.4g0.1g2.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 181g551kcal15.8g100.3g3.4g25.2g
Grahamjauho 362g1188kcal38.3g219.9g8g35.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g869g3043kcal117.4g570.3g25.2g47.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g10753kcal353g2061g73.4g222.8g
Valittu annoskoko2304g5377kcal176.5g1030.5g36.7g111.4g
Annoskoko puolitettuna1152g2688kcal88.3g515.3g18.4g55.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646