Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 779g2671kcal79.3g544.9g9.3g27.2g
Sokeri 382g1550kcal0g381.4g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.8g0g0g
Rypsiöljy 337g2979kcal0g0g336.8g0g
Mustikka metsä- 719g316kcal3.6g46g4.3g23.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 28g95kcal0g23.2g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g30g117kcal0g29.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g15628kcal167.4g2090.6g700.8g102.8g
Valittu annoskoko2304g7814kcal83.7g1045.3g350.4g51.4g
Annoskoko puolitettuna1152g3907kcal41.9g522.7g175.2g25.7g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746