Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 348g1194kcal35.5g243.7g4.2g12.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g134g141kcal7.9g19.9g3.3g22.1g
Sokeri 115g467kcal0g115g0g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g241g1109kcal1.2g1.2g122.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 295g420kcal36.8g0.9g30.2g0g
Mustikka metsä- 482g212kcal2.4g30.8g2.9g15.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 536g344kcal17.1g25.8g18.7g0.1g
Sokeri 114g462kcal0g113.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g13g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g8995kcal203.2g1138.8g380.4g101g
Valittu annoskoko2304g4498kcal101.6g569.4g190.2g50.5g
Annoskoko puolitettuna1152g2249kcal50.8g284.7g95.1g25.3g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520