Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 697g2390kcal71g487.6g8.4g24.4g
Sokeri 455g1849kcal0g455g0g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow335g1842kcal3g3g200.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)134g169kcal14.7g0.4g12.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)268g86kcal8.8g12.1g0g0g
Mustikka metsä- 402g177kcal2g25.7g2.4g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g13071kcal200.4g1977.8g447.6g75.6g
Valittu annoskoko2304g6535kcal100.2g988.9g223.8g37.8g
Annoskoko puolitettuna1152g3268kcal50.1g494.5g111.9g18.9g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105