Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki998g679kcal121.8g38.9g2g0g
Edam 24% (Arla)599g1917kcal155.7g0g143.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu543g684kcal59.7g1.6g48.9g0g
Vehnälese 48g109kcal6.4g7.4g2.2g18g
Ruisjauho kokojyväjauho 96g291kcal8.4g53.1g1.8g13.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g7431kcal706g217g397.4g62.8g
Valittu annoskoko2304g3716kcal353g108.5g198.7g31.4g
Annoskoko puolitettuna1152g1858kcal176.5g54.3g99.4g15.7g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577