Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g192g1402kcal1.9g1.9g153.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g1440g4824kcal187.2g979.2g21.6g92.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g240g36kcal4.3g1g1.2g5.3g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g48g23kcal0.7g3.5g0.6g1.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g240g931kcal79.2g0g68.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g14509kcal550.4g1985g491g202.6g
Valittu annoskoko2304g7254kcal275.2g992.5g245.5g101.3g
Annoskoko puolitettuna1152g3627kcal137.6g496.3g122.8g50.7g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333