Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g966g7050kcal9.7g9.7g772.6g0g
Sokeri 274g1112kcal0g273.6g0g0g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 858g2945kcal87.5g600.9g10.3g30g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g137kcal0g34g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)150g329kcal0.5g79.9g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g23221kcal197.6g2012.4g1566.4g65g
Valittu annoskoko2304g11611kcal98.8g1006.2g783.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna1152g5805kcal49.4g503.1g391.6g16.3g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591