Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1807g2584kcal361.4g0g126.5g0g
Kananmuna kuoreton 271g387kcal33.9g0.8g27.8g0g
Lanttu 226g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g6072kcal795.2g22.4g310g8.2g
Valittu annoskoko2304g3036kcal397.6g11.2g155g4.1g
Annoskoko puolitettuna1152g1518kcal198.8g5.6g77.5g2.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893