Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 683g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 193g785kcal0g193.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g34g106kcal3.8g20.5g2.4g9.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl63g81kcal8.2g0.2g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1035g3553kcal105.5g724.8g12.4g36.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl228g2048kcal0g0g227.6g0g
Hiiva 57g42kcal7.5g0.6g0.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g13231kcal250g1878.6g495.6g99.4g
Valittu annoskoko2304g6616kcal125g939.3g247.8g49.7g
Annoskoko puolitettuna1152g3308kcal62.5g469.7g123.9g24.9g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693