Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)350g115kcal1.4g23.4g1g5.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1017g1415kcal112.9g4.1g105.8g0g
Sokeri 378g1535kcal0g377.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.7g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 413g1418kcal42.1g289.2g5g14.5g
Rypsiöljy 114g1012kcal0g0g114.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g11171kcal314.4g1432.4g452.4g39.6g
Valittu annoskoko2304g5586kcal157.2g716.2g226.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna1152g2793kcal78.6g358.1g113.1g9.9g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566