Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1000g680kcal122g39g2g0g
Edam 24% (Arla)600g1920kcal156g0g144g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Vehnälese 48g110kcal6.4g7.4g2.2g18g
Ruisjauho kokojyväjauho 96g292kcal8.4g53.2g1.8g13.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4616g7444kcal707.2g217.6g398g62.8g
Valittu annoskoko2308g3722kcal353.6g108.8g199g31.4g
Annoskoko puolitettuna1154g1861kcal176.8g54.4g99.5g15.7g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577