Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen337g118kcal0.7g27.7g0.3g5.1g
Kalaliemikuutio 15g46kcal1.5g5.1g2.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Katkarapu 375g256kcal54.1g0g4.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%375g319kcal3.7g16.9g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4617g1667kcal130g132.2g66.8g21.2g
Valittu annoskoko2309g834kcal65g66.1g33.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna1154g417kcal32.5g33.1g16.7g5.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181