Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri 41g166kcal0g40.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 35g121kcal3.6g24.7g0.4g1.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen24g174kcal0g0g19.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g12g87kcal0.1g0.1g9.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g12g30kcal1.7g0.4g2.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g121kcal0g30.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g1500kcal17.8g199.2g68.8g4.8g
Valittu annoskoko231g750kcal8.9g99.6g34.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna116g375kcal4.5g49.8g17.2g1.2g
Arvot/100g100g324kcal3.9g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081