Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 11g8.2kcal1.4g0.1g0g0.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g40g184kcal0.2g0.2g20.4g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.115g402kcal15.3g78.2g2.8g4.4g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g27g48kcal0g11.8g0g0g
2.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.3kcal0.7g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g1384kcal36.2g200.4g47.2g10.4g
Valittu annoskoko231g692kcal18.1g100.2g23.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna116g346kcal9.1g50.1g11.8g2.6g
Arvot/100g100g300kcal7.8g43.4g10.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510