Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.7g6g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g45g157kcal1.6g36.4g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g719kcal21.8g90.2g29.8g2.6g
Valittu annoskoko231g360kcal10.9g45.1g14.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna116g180kcal5.5g22.6g7.5g0.7g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300