Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 99g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g26g50kcal3.9g0g3.9g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.2g15kcal1g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g323kcal13.8g31.6g14.8g2.4g
Valittu annoskoko231g161kcal6.9g15.8g7.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna116g81kcal3.5g7.9g3.7g0.6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770