CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 40g131kcal4.2g24.3g0.9g4g
Kauralese 3.9g14kcal0.7g1.8g0.3g0.7g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Arla Apetina Feta 3%29g32kcal5.2g0.6g0.9g0g
Paprika vihreä 15g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Pinaatti 7.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen3.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 22g5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 22g50kcal4.9g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g657kcal32.2g63.6g27g13g
Valittu annoskoko231g328kcal16.1g31.8g13.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna116g164kcal8.1g15.9g6.8g3.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327