Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 88g48kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g31g113kcal8.7g0.6g8.4g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g751kcal46.2g24.8g53.4g1.4g
Valittu annoskoko231g376kcal23.1g12.4g26.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna116g188kcal11.6g6.2g13.4g0.4g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023