Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g28kcal0.8g5.1g0.2g1.3g
Kaurahiutale 6.7g25kcal1g3.8g0.5g0.7g
Auringonkukansiemen 25g149kcal5.8g3.2g12.4g1.5g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g242kcal7.2g49.3g0.8g2.5g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.6kcal0.8g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g979kcal31.2g131.6g33.6g12g
Valittu annoskoko231g490kcal15.6g65.8g16.8g6g
Annoskoko puolitettuna116g245kcal7.8g32.9g8.4g3g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453