Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g78g19kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 63g139kcal11g0g10.6g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7.8g27kcal0.5g5.9g0.1g0.2g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3.8g6.8kcal1.2g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g387kcal27.4g17.4g22.4g4g
Valittu annoskoko231g194kcal13.7g8.7g11.2g2g
Annoskoko puolitettuna116g97kcal6.9g4.4g5.6g1g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135