Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g63g75kcal11.9g0g3.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.9g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g346kcal27.2g19.4g16.6g6.4g
Valittu annoskoko231g173kcal13.6g9.7g8.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna116g87kcal6.8g4.9g4.2g1.6g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070