Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)2.5g4.4kcal0g0.1g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 25g50kcal0.3g0.4g5g1.1g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Katkarapu 113g77kcal16.2g0g1.2g0g
Ketsuppi 25g23kcal0.3g4.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g404kcal41g18.6g17g4.4g
Valittu annoskoko231g202kcal20.5g9.3g8.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna116g101kcal10.3g4.7g4.3g1.1g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073