Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)49g20kcal0.5g3.5g0.2g0.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g25g6.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g368kcal24.6g35.2g13.2g4.8g
Valittu annoskoko231g184kcal12.3g17.6g6.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna116g92kcal6.2g8.8g3.3g1.2g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185