Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.9g4.9kcal0g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g3.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 94g64kcal13.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g416kcal29.2g14g26.2g4.6g
Valittu annoskoko232g208kcal14.6g7g13.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna116g104kcal7.3g3.5g6.6g1.2g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228