Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Puolukka 34g13kcal0.1g2.3g0.2g0.9g
Voi 28g205kcal0.3g0.1g23g0g
Mantelilastu (A la meira)28g170kcal6.8g1.9g15.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 28g115kcal0.8g27.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1082kcal16.4g79.4g77.6g5.8g
Valittu annoskoko232g541kcal8.2g39.7g38.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna116g271kcal4.1g19.9g19.4g1.5g
Arvot/100g100g233kcal3.5g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454