Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka56g141kcal6.2g9g9g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Etikkapunajuuri 19g6.7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g45g149kcal0.9g1.1g15.8g0g
Ranskankerma, Milbona38g109kcal0.9g1.1g11.3g0g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana463g978kcal28.8g31.6g82.2g1.6g
Valittu annoskoko232g489kcal14.4g15.8g41.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna116g245kcal7.2g7.9g20.6g0.4g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.8g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388