Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 28g29kcal1g5.1g0.3g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 16g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g56g34kcal2.1g4.1g1.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)14g50kcal0.8g10.5g0.5g0.8g
Korppujauho 5.9g22kcal0.6g4.4g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.3g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g680kcal55g48.2g29.2g3.8g
Valittu annoskoko232g340kcal27.5g24.1g14.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g170kcal13.8g12.1g7.3g1g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676